EEN-TWEETJE MET...ROB WOUTERS

maandag 11 december 2017

Rob, opleiding en werk: Ik ben 28 jaar en woon sinds 2011in Tilburg samen met Katrina. Na de basisschool in Lage Mierde ben ik naar het Pius X-college in Bladel gegaan. Ik volgde de theoretische leerweg. Daarna ben ik in Tilburg gaan studeren: MBO administratie. Het laatste jaar liep ik stage bij Van Luxemborg en de Kei, een accountants- en belastingadvieskantoor in Tilburg waar Henri Corsten uit Lage Mierde een van de partners is en ben daar blijven werken. In deeltijd heb ik HBO accountancy gevolgd en ben daarna in Nijenrode Master accountancy gaan volgen. Heb ik bijna afgerond en ben dan assistent accountant. Waarschijnlijk ga ik hierna nog door voor registeraccountant.

Hobby’s: Uit eten, af en toe een filmpje ‘pakken’ en voetballen. Ik ben fan van Ajax, maar lang niet zo fanatiek als veel anderen. Buitenlands voetbal volg ik helemaal niet. Wel kijk ik op zondag Studio Sport. Televisie kijk ik verder weinig.

Voetballoopbaan: Ik speelde in de jeugd in een team met veel goede voetballers, waarvan er nu nog een aantal in SDO 1 staan ( o.a. Frans, Geert, Frank en Martijn). We werden vaak kampioen en dat lag dus zeker niet aan mij J. Ik heb één keer in al die jaren gescoord. Op m’n 13e ben ik gestopt, want ik ging op zaterdag liever een centje bijverdienen. Een jaar of vier geleden ging Hans Wouters in een lager elftal voetballen en hij vroeg mij of ik niet bij hem wou gaan spelen. Het beviel goed en toen Hans weer naar de selectie terugging, ben ik in een lager elftal blijven hangen. Ik speel nu in een het derde wat een heel leuk en gezellig elftal is. Dit jaar winnen we zelfs regelmatig. Wel heel jammer dat Ad van Rijn er niet meer bij is.

Sterke – en verbeterpunten: Ik ben verdediger en m’n enige specialiteit is om een aanvaller van de tegenpartij constant in de weg te lopen. Je begrijpt al dat zo ongeveer alles op voetbalgebied verbeterd kan worden.. Ik voetbal 100% voor mijn plezier en vind een helft meestal wel genoeg.  Ook bij de senioren heb ik één keer gescoord en wel tegen HMVV.

SDO’39: Mooie vereniging. Beter kan, het is al vaker gezegd, het aantal vrijwilligers voor zowel in de kantine als in commissies en bestuur. Ik vraag me soms wel eens af of we zelfstandig kunnen blijven als ik denk aan het aantal seniorenelftallen en aan het gebrek aan vrijwilligers. Klaas Vos is een onmisbaar iemand!.

Bestuur/penningmeester: Dit is mijn vierde jaar als penningmeester. Ik vond het een uitdaging om als penningmeester voor een sluitende begroting te zorgen. We zijn hier en daar flink gaan bezuinigen en de contributie is verhoogd. Dit alles zorgde ervoor dat het doel bereikt is. Ik moet aan het einde van het seizoen nog eens goed bekijken of ik het penningmeesterschap nog lang wil blijven doen.

Lage Mierde – Tilburg: Ik heb niks met Tilburg. Ik werk en woon er ( heel, heel dicht bij het Willem 2 stadion), maar heb veel meer binding met Lage Mierde. Bijna al mijn vrienden en ouders wonen er en daarom ben ik er ook nog vaak.

Over 10 jaar: Ik denk dat we nog steeds wonen waar we nu wonen. Misschien ben ik tegen die tijd met Katrina getrouwd en waarschijnlijk lopen er wel enkele kinderen rond.

Beerse Boys 7 – SDO ’39 3: Beerse Boys staat erg hoog. Misschien 3 – 3.

Ik geef de pass aan ………………………..Iris de Jonge.