EEN-TWEETJE MET...RUUD VERHEIJEN

zaterdag 28 oktober 2017

Gezin, opleiding enz. : Ik heb, totdat ik ging samenwonen met Sandra van Limpt, altijd in Bladel gewoond. Ik ben nu 30 jaar. Na de basisschool ben ik naar het Pius X-college gegaan en heb daar VMBO-t gevolgd. Hierna ben ik naar het ROC in Eindhoven gegaan en volgde daar de opleiding eerste monteur elektrotechniek. Dit was een Beroeps Begeleidende Leerweg ( BBL) en dat hield in dat ik 4 dagen per week werkte, en 1 dag studeerde. Deze opleiding duurde vier jaar. Daarna heb ik twee jaar doorgeleerd voor technicus in de elektrotechniek  Ik werkte bij Markhorst in Eersel. Heb daar negen jaar gewerkt en hierna nog twee jaar Bij Michelbrink in Esbeek.   

Sinds 1 oktober ben ik voor mezelf begonnen: Ruud Verheijen Elektrotechniek. Waarom?: Bij Michelbrink heb ik veel geleerd op technisch vlak. Sandra staat er voor 100% achter en de economie groeit; dus werk in overvloed! (Had amper tijd voor dit gesprekJ).

Lage Mierde – Bladel: In Bladel heb je meer wijken. Met bijv. carnaval gaat niet iedereen naar dezelfde plaats. In Lage Mierde heb je meer het “ons kent ons” gevoel. Nadat ik Sandra ongeveer tien jaar geleden leerde kennen, kwam ik vaak in ’t Clubke. Ik kende al enkele jongens en ik maak makkelijk contact en houd van flauw ‘gezever’. Dus er was snel aansluiting. Heb het dus prima naar mijn zin en vier jaar geleden hebben we in Lage Mierde gebouwd(Klein Broekhoven).

Hobby’s: Eigenlijk ga ik graag vissen, maar ik heb er zo weinig tijd voor. Vroeger viste ik meestal in een vijver en soms op zee. In elk land waar ik kom, probeer ik ook altijd een keer te gaan vissen. Skiën doe ik heel graag en dat kan ik ook goed, al zeg ik het zelf. Ik ga dan ook een paar keer per jaar skiën. Bier drinken is ook een hobby, vooral speciale bieren. En mijn werk doe ik ook graag. Vuurwerk afsteken deed ik graag, maar daar heb ik een punt achter gezet.

SDO 3: Superteam voor de gezelligheid. Mogen nog wat langer in de kantine blijven zitten. Ik speel meestal rechtsback. Ben nu een beetje geblesseerd. Afgelopen zondag wonnen we; ik zat bij de technische staf ( misschien iets om altijd te doen). We missen Ad van Rijn erg! Heb veel naast hem op de bank gezeten.

Voetballoopbaan: In de jeugd heb ik altijd bij Bladella gespeeld. Heb overal in het team gestaan en was absoluut geen ster. Heb dus zeker niet de genen van mijn vader, want die kon vroeger heel goed voetballen. Misschien maar goed ook, anders was ik nu ook al kaal geweestJ. In de c-jeugd ben ik gestopt met voetballen en ben toen gaan tennissen (kon ik een stuk beter dan voetballen) en ook heb ik nog gejudood. In Mierd ben ik gaan voetballen voor de gezelligheid, maar had hier bijv. iedereen gehockeyd, dan had ik dat ook gedaan.

SDO39: Klaas mag wel een pluimpje krijgen; wat die er allemaal voor doet. De vrijwilligers, dus ook de clubscheidsrechters, verdienen respect. Ik heb geen klagen. De nieuwe tafels in de kantine zijn een goede zet. Sandra zit in het hoofdbestuur (activiteitencommissie) en ze heeft het er best druk mee. Zij gaat op donderdag soms kantinediensten draaien.

Voetbal: Ik ben fan van Ajax, al ken ik er geen speler van. Ik kijk soms wedstrijden van Ajax, PSV en Feijenoord, maar voetballers ervan ken ik niet. Ik lees ook niks over voetbal. Ik speel voetbal puur en alleen om onder de mensen te zijn. Eigenlijk interesseert het me niet.

Sterke – en verbeterpunten: Ik kan redelijk goed dekken en houd mijn mond dicht! Ik heb niet veel inzicht en dribbelen met de bal is zeker ook geen specialiteit van mij.

Over 10 jaar: Ik hoop dan een gezin met kinderen te hebben. Misschien in een ander huis wonen, maar liefst wel in Klein Broekhoven. Zou dan graag een grote garage hebben om materialen te kunnen opslaan. Ik doe dan nog wel aan sport, denk ik, maar dat zou wel eens wielrennen/mountainbiken kunnen zijn.

SDO 3 – Spoordonkse Boys 7 :  2-1

Ik geef de pass aan………………………….. Hans Wouters. (Hij zei dat ik hem aan Claudy moest geven; dat mag hij dan doen).