Sponsor van de maand februari - Keurslagerij Laureijs - Vershof Lage Mierde

 

Stel jezelf en je bedrijf even voor:

Dirk Laureijs geboren d.d. 01-07-1981 te Lage mierde. Hobby’s onder andere skiën en motorrijden.

Wij zijn Keurslagerij Ad & Dirk Laureijs we hebben een Vershof gevestigd op het Dorpsplein in Lage mierde. We zijn met z’n tweeën eigenaar.

Ik ben er trots op dat we binnen onze familie al bijna 100 jaar een slagerij/ verswinkel in Lage mierde mogen bestieren, het is tegenwoordig erg lastig om in een klein dorp als Lage mierde een winkel te hebben door toenemende concurrentie van de grote supermarkten in de ons omliggende dorpen.

Waarom moeten sdo-ers voor Keurslager Laureijs kiezen?

Omdat wij als trouwe sponsor van SDO niet allen de lekkerste Worstenbroodjes van Brabant aan de kantine leveren maar ook omdat wij een mooie Vershof hebben met allemaal heerlijke verse producten.

Wat is je relatie met SDO?

Ik heb zelf heel wat jaren op een zeer beperkt niveau gevoetbald, heb moeten stoppen door een knie blessure maar was altijd een trouwe aanhanger van de zogenaamde 3de helft.

Wat heeft je aangezet tot sponsering van SDO?

Sponsoring hoort er eigenlijk gewoon bij als ondernemer in een dorp als Lage mierde, wij doen dit al jaren als shirtsponsor en met een reclamebord langs het hoofdveld.

Wat trekt je bij SDO en wat zijn in jouw ogen juist de verbeterpunten bij SDO?

Ik kom tegenwoordig te weinig op het voetbalveld om daar iets zinnigs over te zeggen.

Hoe zie je de toekomst over 10 jaar?

Ik hoop dat over 10 jaar SDO nog steeds een mooie rol speelt binnen ons dorp, dat veel  jeugd de weg naar het voetbalveld weet te vinden want ik vind het goed dat de jeugd een teamsport doet.

Wat wil je verder nog kwijt?

Verder wil ik iedereen binnen SDO veel succes wensen met het komend jaar, en ik zie jullie allemaal graag een keer in onze winkel.

 

Met vriendelijke groet,

Dirk Laureijs