Sponsor van de maand mei - Hipp4you

 

Stel je even voor:

Ik ben Patricia Priems, geboren in Lage Mierde en woon nu 5 jaar in Hapert. Denk dat iedereen mij ook wel kent bij de club. Mijn hobby’s zijn voetballen, spinning en festivals bezoeken.

Stel je bedrijf of het bedrijf waar je werkt voor:

Mijn bedrijf is Kapsalon HIPP4YOU. Ik heb 5 jaar in Lage Mierde aan de Draaiboom mijn salon gehad.  Nu zit ik 3,5 jaar in Hapert. Je kunt bij mij terecht voor knippen, kleuren, föhnen en extensions zetten. Iedereen is welkom. Ik heb al veel klanten van SDO’39 en de meeste kennen mijn salon ook wel.

Wat is je relatie met SDO?

SDO’39 is nog steeds mijn clubje. Kom er al 25 jaar.

Dus ben er een beetje opgegroeid. Kom ook uit een echte voetbal familie.

Nu ben ik leidster bij MO-15 en sponsor.

Ben je zelf actief geweest of nog steeds actief voor sdo?

Ik ben dit jaar al weer 25jaar lid van SDO. Ik ben begonnen bij de F-jeugd en zo van meisjes 7-tal naar de dames gegaan. Door mijn knie blessure kan ik helaas niet meer zelf voetballen. Daardoor ben ik de laatste jaren dat er dames bij  SDO waren leidster geweest en ook sponsor. Nu ben ik sinds 2 jaar leidster van MO-15. En heb ik net mijn cursus verenigingsscheidsrechter afgerond, dus hoop nog wel een paar wedstrijden te fluiten bij SDO’39.

Wat heeft je aangezet tot sponsering van SDO?

De vraag kwam vanuit de sponsorcommissie omdat het toen weer tijd was voor nieuwe tenues en ik actief was bij de dames. Ik hoefde er niet lang over na te denken en heb de dames gesponsord, tenue, trainingspakken, inloopshirts en tassen.

Wat trekt je bij SDO en wat zijn in jouw ogen juist de verbeterpunten bij SDO?

Het ons kent ons vind ik wel echt heel fijn bij SDO’39 iedereen doet altijd gezellig mee jong en oud.

Helaas komt het altijd een beetje op dezelfde neer qua vrijwilligers.

Hoe zie je de toekomst over 10 jaar?

Ik denk niet dat ik dan nog actief ben bij SDO als leidster maar wel als sponsor. En hoop het hoogst haalbare te halen met mijn scheidsrechters cursus.

Wat wil je verder nog kwijt?

Hoop dat er straks weer dames voetbal bij SDO’39 is.  Maar ik denk dat dat wel goed komt als ik dat nu met de meiden zie.